Canditates i candidats d'Horta-Guinardó: Anna González, Joan Vallvé, Elsa Blasco, Anna Mir i Juan Manuel Velasco.

Després de 8 anys en que ICV-EUiA hem encapçalat la regidoria del districte d’Horta Guinardó de la mà de l’Elsa Blasco, podem dir que s’ha fet molt, però encara volem fer molt més. Hem avançat profundament en accessibilitat, en nous equipaments, en la recuperació d’edificis i espais emblemàtics, en la memòria democràtica, en participació, i en el suport i la col·laboració amb les entitats i associacions del districte.

ICV-EUiA es presenta a Barcelona sense oblidar propostes per a tots els barris de la nostra ciutat. Una de les nostres apostes més fortes és per la participació i la qualitat democràtica i en aquest sentit els Districtes són peces fonamentals. La participació ha de trobar la seva màxima expressió ens els Consells de Barri i en una forta complicitat amb el moviment associatiu.

Us presentem el programa electoral que hem elaborat a Horta-Guinardó. Si us interessa podeu descarregar-vos el programa complet en .pdf a l'enllaç que teniu al menú superior o navegar pel programa utilitzant el menú lateral, per barris o per eixos.